Rekrytointi

Taksiyrittäjä

Hopeataksi on Tamperelainen taksi- ja välitysyhtiö. Nopeasti kasvavan tilauskantamme vuoksi tarvitsemme lisää yrittäjiä tilauksiamme hoitamaan. Kauttamme saat hyvin hinnoitellut kyydit, omien tilauksiemme lisäksi Suomen suurimman tilausvälittäjän, 02 Taksin tilaukset myös ajettavaksesi. Tilaustemme painopiste on ilta ja yöaikaan, mutta myös päivävuoroihin pystymme lisäämään ajojasi. Mikäli kiinnostuit ja haluat lisätietoa palveluistamme, ole yhteydessä meihin. Ajomme on hinnoiteltu siten että emme ole halvin mutta meille tärkeämpää on, että kyydit ovat hinnoiteltu kannattavasti


Taksinkuljettajaksi Hopeataksille

Haemme kuljettajia erilaisiin tehtäviin sekä vakituisia. Toivomme sinulta taksinkuljettajan ajolupaa ja Taksi Tampereen id on plussaa mutta ei välttämätön, autamme lupien hakemisessa ja koulutamme työhön.

Hopeataksi on Solago Oy:n markkinointinimi. Yrityksessämme työskentelee 10 kuljettajaa ja ajossa on 6 autoa, 4 hissillistä inva/tila-autoa ja 2 MB-E henkilöautoa.

Hopeataksi on Tampereella ja lähikunnissa toimiva premium taksipalveluita tarjoava yritys. Olemme kasvaneet voimakkaasti ja tarkoituksena jatkaa sillä tiellä. Automme ovat Taksi Tampereen välityksessä ja sekä sote ja Kela Pirkanmaa. Olemme myös 02 Taksi sopimuskumppani. Lisäksi meillä on paljon sopimus ja muita omia kyytejä.

Palkkaus on kilpailukykyinen ja maksamme kokopäiväisille takuupalkan.

Toivomme Sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa, asiakaspalveluhenkisyyttä, sekä joustavuutta.

Työ sisältää myös viikonloppu ja yövuoroja.

Soita ja kysy lisää 0404889888